Impresszum

Az ajanlatok.com weboldal szponzorált tartalmakat is magában foglal, melyek áru értékesítésének, más módon történő igénybevételének előmozdítására, a vállalkozás neve, tevékenysége népszerűsítésére vagy áru, árujelző ismertségének növelésére irányulnak, ellenszolgáltatás fejében, az európai uniós jogszabályokkal összhangban.

Az általunk megjelenített cégek a panaszkezelést és esetleges garanciális kérdéseket saját hatáskörükön belül, a saját felügyeleti szerveiken keresztül kezelik. Az ajanlatok.com weboldal, a felületén megjelenített cégekért személyes felelősséget, még közvetetten sem vállal.

Az ajanlatok.com weboldalnak hírlevél feliratkozási opciója nincs, így adatkezelési kötelesség sem terheli.  Az ajanlatok.com weboldalon megjelenített cégekre panasz hozzánk soha nem érkezett.

Amennyiben Önnek mégis panasza lenne, kérjük az info@ajanlatok.com e-mail címen ezt jelezze felénk.

Bár a vitás helyzetek kezelésében kompetenciával nem rendelkezünk, de látogatóink védelmében kötelességünknek érezzük, hogy saját hatáskörűnk alapján, szükség esetén megszüntessük a céggel a további együttműködést.

Menü